Tips

Hieronder een lijstje met tips van boeken/film.

Waargebeurde verhalen

Een nieuwe naam
Worden wie ik écht ben.
'Leeg'
'Een vrouw uit één stuk'

Opbouwende boeken


Hieronder volgen een paar boeken die je kunnen opbouwen en zullen helpen om Jezus te leren kennen.

Een jonge vrouw naar Gods hart
Dagboek - een jonge vrouw
Je bent waardevol
Een vrouw naar Gods hart
Dagboek- een vrouw naar
Kostbaar

Bijbels

Zij Lacht Bijbel

De Zij Lacht Bijbel is speciaal bedoeld voor jonge vrouwen (20-30 jaar). De basis vormt de Notitiebijbel in Herziene Statenvertaling en daaraan is informatie toegevoegd speciaal voor deze doelgroep. Bij een groot aantal bijbelboeken is een overdenking toegevoegd. Ook bevat de Zij Lacht Bijbel mooi vormgegeven teksten, praktische tips, leesroosters en uitleg over hoe je de Bijbel kunt gaan lezen. Er is veel ruimte om in de Bijbel te schrijven of bible journalen

Roodletter Bijbel

Deze Roodletterbijbel bevat de tekst van Het Boek -bijbelvertaling. Deze uitgave laat je in een oogopslag zien wat God rechtstreeks tot zijn mensen zegt in de Bijbel. De rode letters geven directe citaten van Jezus en God in de Bijbel weer. Je kunt die citaten gebruik en om het geheel van een tekstgedeelte op je te laten inwerken.


Vrouwenbijbel

De Vrouwenbijbel is de complete Herziene Statenvertaling aangevuld met extra studiemateriaal voor vrouwen die graag verbinding willen leggen tussen de Bijbel en hun dagelijkse leven hier en nu.

Met toegevoegde teksten van biografieën, themapagina’s, meditaties, inleidingen op bijbelboeken, strooiers en een encyclopedie van vrouwen die in de Bijbel voorkomen. 

Belle Bijbel

De Belle Bijbel is dé bijbel voor jonge meiden en in de editie met ‘Gewone Taal‘ erg makkelijk om te lezen.
De Belle Bijbel staat vol met praktische tips die antwoord geven op de vraag ‘Hoe kan ik de Bijbel lezen?’ Daarnaast zoomt de Belle Bijbel in op thema’s die belangrijk zijn in het leven van meiden.