Links

Stichting Nieuw Seizoen

Nieuw Seizoen is een stichting met een hart voor mensen. Wij verlangen er naar, dat iedereen die ons erf opstapt, gaat proeven en ontdekken dat ze waardevol zijn en dat er een nieuw begin mogelijk is; ondanks de lastige situaties waarin je je nu kunt bevinden. Daarom willen wij hulp bieden vanuit een veilige basis en een gezellige familiesfeer.

Praktijk Ezra

Praktijk Ezra biedt psychologische hulp en begeleiding op Christelijke grond binnen de basis GGZ in Noord-Holland. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van psychische problemen op het gebied van identiteit, angst, depressie, persoonlijkheid, autisme, AD(H)D, dwang en trauma.

Alpha Cursus

Wat is Alpha?
Wat is het doel van mijn leven? Wat moet ik met het christelijk geloof? Allemaal vragen die je kan stellen op Alpha! Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Kerk JerehSalem Zaandam

JerehSalem is een warme en enthousiaste groeiende gemeente voor jong en oud. Alles bij ons draait om Here Jezus Christus. Hij is het hart van onze gemeente. Onze passie voor Hem geeft ons het verlangen om deze wereld met God in ontmoeting te brengen.
Wij zijn er volkomen zeker van dat God van jou houdt en dat Hij een geweldige bestemming voor jouw leven heeft.
Kom eens langs in één van onze samenkomsten!

 

 
 

Jongerengroep Impact

Wij zijn Impact, de JoVo (jong volwassenen) groep van JerehSalem.
Wij geloven dat wij mét Jezus in ons leven een grote impact hebben in deze wereld. Kom ook eens kijken! 
Elke donderdagavond om 19:30 uur. 

Webshop 'Kameel'

De meest complete christelijke webshop voor al uw boeken, bijbels, kaarten, muziek, films en meer! Met uw aankoop steunt u het goede doel.